Roeionderdelen nodig? 

  
   

 

 

Op de Amstel bij URKV Michiel de Ruyter, Uithoorn.

Periode:1e of 2e week van juli 2013

Bij opgave opgeven welke week voorkeur heeft. Op basis van de meeste voorkeur bepalen we of het de 1e of 2e week van juli wordt.

De scullingcursus is speciaal bedoeld voor gevorderde skiffeurs die meer willen! De nadruk ligt op techniek, niet op hard varen. In het begin van de cursus maken de instructeurs video-opnamen van uw roeitechniek. De opnamen worden met u besproken waarna u samen met de instructeurs gaat werken aan het verbeteren van de techniek.

De kosten bedragen voor de 5 avonden (behalve woensdag) € 160,- Botengebruik tegen vergoeding (+ 10 euro) in overleg. Groepsgrootte: maximaal 9 personen. Tijd: 's avonds van 19.00 uur tot 21.00 uur, behalve de woensdagavond

Een scullingcursus op uw eigen vereniging?. Groepsgrootte en data in overleg. Het programma maak ik “op maat”.

*)Voor meer informatie roei dan naar ‘Scullincursus’ onder ‘evenementen’

Mail uw inschrijving naar: naar info@jorow.nl
of schrijf naar JoRoW Watersporten, Jorg Santen, Valkenkamp 758, 3607 MX Maarssen. Tel 0346-579 233 of 06-55712289.

JoRoW Watersporten is in 1998 begonnen als een bedrijf dat zich bezig houdt met watersporten; voornamelijk roeien en zeilen. Roeien, in al haar facetten, krijgt bijzondere aandacht binnen de activiteiten van JoRoW.

JoRoW Watersporten houdt zich bezig met drie aspecten, te weten:

  1. Organiseren van watersportevenementen, in het bijzonder trainingen, cursussen en activiteiten voor bedrijven en particulieren.
  2. Het vertegenwoordigen van de volgende roeimaterialen:
  3. Het opleiden & begeleiden van instructeurs en coaches via de Koninklijke Nederlandse Roeibond, de regionale roeibonden maar ook rechtstreeks voor verenigingen.